Tervetuloa!

28.1.2022

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Tälläämöiden omaa blogia! Ihanaa, että löysit tiesi meidän sivuille!

Ajatus blogiin lähti halusta kertoa teille meidän ketjumme kuulumisia sekä antaa neuvoja arjen helpottamiseksi ja kas, tässä sitä ollaan. Blogissa tulemme jakamaan teille parhaat vinkit niin hiusten- kuin ihonhoidon näkökulmasta eri vuodenaikoina sekä avaamaan arkeamme Pohjois-Suomen suurimmassa kauneudenhoitoalan ketjussa.

Tälläämö on jatkuvasti uudistuva mutta silti hyvin kotoisa ja lämminhenkinen kauneudenhoitoalan ketju, jossa me Tälläämöläiset mietimme jatkuvasti, millä tavoin voisimme parhaiten palvella upeita asiakkaitamme. Haluamme palvella teitä kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin ja tarjota mukavia hemmotteluhetkiä, vaikka koko perheelle. Arvostamme uuden oppimista ja kouluttaudummekin aktiivisesti, koska uskomme sen olevan avain siihen, että palo omaa työtä kohtaan säilyy vuodesta toiseen!

Alkuvuoden vinkkinä huikkaan, että uuden vuoden voi aloittaa helposti vaikkapa kokonaan uudella hiusvärillä! Mielestäni hieman vaaleampi look kuuluu saumattomasti yhteen lisääntyvän valon kanssa, ja vaikka pakkanen pohjoisessa onkin vielä kovimmillaan, tuo uusi tyyli ja vasta hoidetut hiukset mukanaan raikkaamman olon myös talvihangille.

Uusi vuosi on nyt korkattu ensimmäisen blogitekstin muodossa. Kuinka jännittävää!

Ihanaa alkanutta vuotta ja tervetuloa mukaan!

Terkuin Elina Tälläämö Limingantullista