Kampaamo­- ja parturipalvelut

Haluamme kohdata jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ammattitaidolla ja meille on tärkeää, että leikkausmalli toimii myös arjessa. Leikkauspalveluiden yhteydessä konsultoimme niin hiusten kuin myös hiuspohjan kunnon sekä suosittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivat palvelut ja kotihoitotuotteet. Meiltä onnistuu niin trendikkäät, kuin myös klassiset kokonaisuudet ja annamme mielellämme ideoita uusiin hiusmalleihin. Haluamme mahdollistaa jokaiselle pienen hetken itsellensä arjen keskellä.

Muotoiluleikkaus

Muotoiluleikkaus sopii sinulle, kun haluat, että mallisi pysyy samana tai edellisestä leikkauksestasi on kulunut maksimissaan pari kuukautta. Muotoiluleikkaus sisältää pesun juuri sinun tarpeisiisi tarkoitetuilla laadukkailla Wellan kampaamotuotteilla. Annamme myös vinkkejä sekä ideoita hiusten muotoiluun myös kotona.

Mallinmuutos

Palvelu sopii sinulle, kun toivot hiusten malliin muutosta tai viime leikkauksesta on vierähtänyt jo useampi kuukausi. Voit tuoda mukanasi toivekuvan mallista tai voimme katsoa yhdessä juuri sinun tyyliisi sopivan hiusmallin. Mallinmuutosleikkaus sisältää myös pesun juuri sinulle räätälöidyillä Wellan kampaamotuotteilla. Uuden mallin kanssa kerromme muotoiluvinkit myös kotiin.

Pitkien hiusten tasoitusleikkaus

Pitkien hiusten tasoitusleikkaus on tarkoitettu pitkien, tasamittaisten hiusten leikkaamista varten, kun halutaan siistiä huonoja latvoja maksimissaan 3 cm pois. Palvelun aikana tarjoamme ammattilaisen vinkit hiusten laittamiseen kotona. Palveluun on myös erikseen valittavissa hiustenpesu.

Parturipalvelut

Parturityö on lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen koneella ja/tai saksityöllä sisältäen hiusten pesun. Suosittelemme tämän palvelun yhteyteen hiuspohjaa kuorivaa shampoopesua.

Kampaus on juhlien kruunu

Jokainen haluaa näyttää parhaimmaltaan tärkeänä päivänä. Kampauksen ulkonäköä miettiessä on hyvä katsoa lähtökohtia. Kampauksen suunnittelu lähtee lähes aina juhlatilaisuudesta/puvusta/teemasta sillä sen avulla on helppo nähdä kokonaisuus.

Värikäsittelyt

Yhdellä värillä

Palvelu sopii klassisiin hiusten värjäyksiin, jossa lopputuloksen toivotaan pysyvän yksivärisenä. Palvelu sopii myös tyvikasvun värjäykseen, mikäli värjäystulos halutaan pitää entisellään. Konsultoimme jokaisen värjäykseen saapuvan asiakkaan huolellisesti, taataksemme onnistuneen palvelukokonaisuuden. Muistathan valita palvelun oikean hiuksen mitan mukaan.

Monisävyvärjäys, raidat tai vaalennuskäsittely

Palvelu on sinulle, joka haluat hiuksiisi monivivahteisen tai raidoitetun lopputuloksen. Kouluttaudumme jatkuvasti uusimpiin raidoitus- ja värjäystekniikoihin ja valitsemme jokaiselle asiakkaalle sopivimman tekniikan lähtötilanteen sekä halutun lopputuloksen mukaan hiusta ja hiuspohjaa kunnioittaen. Palvelu sisältää myös raitojen sävytyksen.

Osaraidat

Palvelu sinulle, joka haluat vain pientä muutosta. Osaraidat voivat olla vain muutamia raitalappuja esimerkiksi jakauksen tai vaikkapa etuosan kirkastukseen. Kuten muihinkin vaalennus- tai raitapalveluihin, sisältyy myös osaraitoihin raitojen sävytys ammattilaisen valitsemalla menetelmällä. Muistathan valita palvelun oikean hiuksen mitan mukaan.

Kasvivärit

Palvelu sinulle, joka haluat luonnollisen vaihtoehdon synteettiselle hiusvärille. 100% luonnonmukaiset Ekopharman ainutlaatuiset kasvivärit hoitavat hiuksia, antavat niille kiiltoa ja luovat luonnollisen lopputuloksen, kuluen myös pehmeästi hiuksista pois. Palvelu saatavilla Linnanmaan toimipaikassa.

Pikaväripalvelut

Pikaväripalvelut ovat hellävaraisia ja nopeita sävytyskäsittelyitä hiuksille. Palvelu voidaan toteuttaa helposti hiusten leikkauksen yhteydessä ja on loistava tapa korostaa tai häivyttää ensimmäisiä harmaita, freesata aiemmin tehtyjä raitoja tai korostaa värin kirkkautta ja kiiltoa. Pikavärit voidaan toteuttaa sekä värjäämättömiin tai jo aikaisemmin värjättyihin hiuksiin.

Glossing

Sävytyksen ja kiiltohoidon hybridi erityisesti vaaleille hiuksille! Voidaan tehdä oman käsittelynään tai sopii loistavasti esimerkiksi viimeistelemään raidoitukset.

Glazing

Glazing-käsittely antaa hiuksiisi luonnollista kiiltoa ja sävyä vain 10 minuutissa. Käsittely tehdään tavallisen värikäsittelyn välissä sävyn raikastuksena tai sopii mainiosti myös aiemmin värjäämättömille hiuksille.

Express Silver Glow

Harmaat hiukset eivät ole koskaan olleet trendikkäämpiä! Silver Glow elvyttää luonnollisesti harmaat hiukset vain 15 minuutissa. Hoito antaa kiiltoa, hallittavuutta ja täyteläisempää tunnetta sekä neutraloi ei-toivotun kultaisen sävyjä. Hoito ei vaurioita hiuksia ja haalistuu luonnollisesti.

Permanentit

Palvelu on sinulle, joka haluat hiuksillesi rakennekäsittelyn, jolla tavoitellaan kiharaa lopputulosta. Hiuksen kunto tarkistetaan aina ensin, jonka perusteella valitaan hiukselle sopivat permanenttiaineet sekä rullan koko. Tarjoamme permanentin yhteydessä permanenttilukon, joka kosteuttaa hiusta käsittelyn jälkeen ja pidentää kiharan kestoa.

Premium Summer Blonde-palvelupaketti

Palvelupakettimme sisältää vaalennuksen ammattilaisen valitsemalla tekniikalla, Wellaplex-käsittelyn, muotoiluleikkauksen, Wellaplex-kotihoitotuotteen sekä Wellan Color Fresh- sävytenaamion kotiin ylläpitämään haluttua sävyä.

Hoidot ja muut palvelut

Nioxin hedelmä­happo­kuorinta

Nioxin hedelmähappokuorinta on kuin kasvohoito hiuspohjalle; raikastaa ja uudistaa hiuspohjan ihoa sekä vahvistaa hiusten kiinnittymistä hiuspohjaan.

System-hoito

Hiustesi tarpeiden mukaan yksilöllisesti räätälöitävä ylellinen tehohoito, jonka vaikutus kestää pitkään.

Wellaplex

Hiusten rakennetta vahvistava tehohoito tekee hiuksistasi terveemmän näköiset vaalennus- ja värikäsittelyjen yhteydessä.

Ripset ja kulmat

Palvelu on sinulle, joka haluat värjätä ripset ja kulmat hapetevärillä. Värjäys antaa omille ripsille sekä kulmille näyttävän lopputuloksen. Muotoilemme kulmasi haluamasi toiveidesi mukaisesti.