Pakkasta pakoon!

24.2.2022

Kevät lähestyy ja valonmäärä lisääntyy, ihanaa!

Me Tälläämössä olemme innostuneet hiihdosta, mikä onkaan sen mukavampaa tekemistä aurinkoisessa säässä pienessä pakkasessa. Valon lisääntyessä on hyvä kuitenkin muistaa hiusten ja ihon suojaaminen auringolta, aurinkosuojaa olisikin hyvä käyttää maaliskuulta aina syyskuulle saakka.

Meidän ehdoton suosikkimme iholle talvikauteen on BTB13 Antioksidant Day Cream. Suojaava päivävoide sisältää antioksidanttista BTB13-yhdistettä ja ruusunmarjaa, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta sekä auringon UVA-ja UVB-säteiltä ehkäisten ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tuotteen hyaluronihappo kosteuttaa ja lisää ihon kimmoisuutta, titaniumdioksidi ja sinkkioksidi puolestaan antavat aurinkovoiteelle tehokkaan, fysikaalisen suojan.

Ihon lisäksi myös hiukset kaipaavat talvella enemmän huomiota. Kuiva ilma aiheuttaa helposti hiusten sähköistymistä ja pörröisyyttä, ja tärkeintä talvella onkin huolehtia, että hiukset saavat riittävästi kosteutusta. Kosteuttavien tuotteiden avulla taltutetaan hiusten pörröisyys ja pidetään hiukset pehmeinä ja helposti käsiteltävinä. Meidän ehdoton suosikkimme hiusten kosteuttamiseen on Wellan System tuotesarjasta löytyvä Hydrate -linja. Tuotteet sopivat hennommallekin hiukselle kevyen koostumuksensa ansiosta ja ovat hyviä perustuotteita hiustenhoidolle.

Talven jälkeen iho on usein pintakuiva. Seerumien ja naamioiden lisäksi hyvänä apuna ihonhoidossa ovat erilaiset öljyt, joita talvi-iho rakastaa!  Öljyt suojaavat, vahvistavat ja pehmittävät ihoa, sekä sitovat hyvin kosteutta. Mainittakoon tässä vaikkapa suomalaisen Ekopharman tuotesarjasta ihana Herukan Siemenöljy, jonka teho perustuu nimenomaan sen erinomaiseen rasvahappotasapainoon tuotteen sisältäessä myös vahvistavaa C-vitamiinia. Öljyä käytetään aamuin illoin puhdistetulle iholle hoitoseerumin ja voiteen jälkeen. Oletko jo kokeillut? Hoitolassa suosimme keväisin myös ihoa kirkastavia, sameuden poistavia hoitoja, kuten erilaisia happo- tai ultraäänipuhdistuksia.

Poikkea meillä Tälläämössä niin autamme mielellämme löytämään juuri sinun ihollesi ja hiuksillesi sopivat tuotteet sekä hoidot. Hyvä ihon- ja hiustenhoito talvella palkitsee kevään kynnyksellä varmasti! ?