Helpotusta kesän kauneudenhoitoon

27.5.2022

Ihana kamala arki. Kesän aikana meikin määrä usein vähenee, mutta huoliteltu ilme on mukava ylläpitää lomallakin. Haluamme, että kauneudenhoito olisi arjessa sujuvaa ja siksi ne pienet helpotukset ovatkin usein kaikista parhaita. Helpotusta kesän kauneudenhoitoon saa ripsien kestotaivutuksella ja kulmien laminoinnilla, joiden avulla ilme raikastuu kertaheitolla. Nopea kasvojenkohotus siis! ?

Ripsien kestotaivutuksella eli lashliftillä saadaan omat ripset kauniille kaarelle, mikä avartaa katsetta ja tuo silmien värin kivasti esille. Taivutus voidaan tehdä kaikenlaisiin ripsiin ja värjäyksen avulla ilmettä voidaan korostaa. Lashliftin vaikutus on yksilöllistä, johon vaikuttaa karvojen uusiutuminen, yleisimmin pysyvyys on noin 6-8viikkoa. Suosittelemmekin käsittelemään ripset ennen lomaa, jotta voit nauttia koko lomasta huolettomammin.

Kulmien laminointi, browlift, tarkoittaa puolestaan kulmien kestomuotoilua. Siinä karvat muotoillaan yksilöllisesti asiakkaan toiveen mukaisesti haluttuun malliin, ja halutessaan värjäyksellä saadaan korostettua ryhdikkäitä kulmia. Kulmat pysyvät siistinä noin 2-4 viikkoa, jonka aikana kulmien harjaus aamuisin riittää pitämään kulmat muodossaan. Käsittely pehmentää karvaa, jolloin kulmien muotoilu helpottuu, kun karvat ovat helpommin käsiteltävät. Käsittelyn jo laimennuttuakin voi helposti jatkaa laminoinnin vaikutelmaa kulmageelin avulla.

Huoliteltujen ripsien ja kulmien lisäksi myös kauniiden kynsien ylläpito on tehty helpoksi. OPI:n kestolakkaus pitää kynnet huolitellun näköisenä koko kuukauden, kestäen myös uinnit ja puutarhatyöt. Vaikka lakkaus tehdään omaan kynteen, ei käsittely vahingoita omaa kynttä vaan kynsi pääsee hyvin vahvistumaan lakkauksen alla. Käsittely sopii siis myös hennoille kynsille, sekä käsien että varpaiden kynsiin. Varpaissa pysyvyys on hieman pitempi johtuen hitaammasta kynsien kasvusta, joten yksi lakkauskerta kestää hyvin koko kesän. Valikoimassa on laajasti värivaihtoehtoja, jonka lisäksi kynsiä voi koristaa esimerkiksi pienillä timanteilla.

Poikkea Tälläämön kautta huolettomaan kesän viettoon!