Rantakassin luottotuotteet

20.6.2022

Aurinkoiset ilmat ovat vihdoin saapuneet ja täällä pohjoisessakin päästään nauttimaan lämmöstä! Lomalla onkin ihana viettää aikaa rannalla, vaikka aamusta iltaan, mutta mitä rantakassiin kannattaa pakata mukaan?

Useimmat muistavat suojata ihoa riittävillä kertoimilla, mutta usein hiusten suojaus jää huomiotta. Myös näihin tuotteisiin kannattaa tutustua ja satsata itselle ne toimivimmat tulevaan kesään. Meidän ehdoton suosikkimme löytyy Wellan System – sarjasta, voidemainen hybridituote Solar Sealing Cream. Voide suojaa hiusta auringolta, suolalta sekä kloorilta kosteuttaen hiusta tehokkaasti ja antaen samalla upean kiillon. Tuote sopii myös iholle esimerkiksi aurinkosuojavoiteen alla käytettynä. Tuote yksinään ei riitä suojaamaan ihoa auringolta, mutta toimii todella hyvin rauhoittamaan ihoa, mikäli olet istunut auringossa liian kauan. Sarjan shampoo on geelimäinen ja sopii hyvin varsinkin uimareille. Shampoo pesee tehokkaasti suolat, kloorit sekä aurinkovoiteen jäämät hiuksista, jättäen ilmavan lopputuloksen olemalla syväpuhdistavaa shampoota hellävaraisempi.

Matkalle lähtiessä on hyvä suosia monipuolisia tuotteita, jolloin purkkien määrä laukussa vähenee oleellisesti, ja tilaa jää myös tuliaisostoksille! Käteviä tilansäästäjiä laukkuun ovat esimerkiksi Eimin Mistifyme - kuivasuihkeiset hiuslakat, jotka toimivat hyvin myös raudan alla sisältäen lämpösuojan. Samoin kosteuttava Sebastian Potion9 - muotoiluvoide auttaa pitämään pörröiset hiukset kurissa kosteassakin ilmastossa.

GHD:n ladattava Unplugged – suoristusrauta on jokaisen matkalaisen unelma: johdoton rauta on yhtä tehokas jo klassikoksi muodostuneen GHD Goldin kanssa, joka kulkee kätevästi mukana ja toimii tilanteesta ja paikasta riippumatta. Pieneen tilaan menevä suoristusrauta kulkee mukana niin rannalla, kuin kaupungissakin ja auttaa pikaisissa laittautumisissa vaikkapa rannalta ravintolaan!