Uusia tuulia hiuksiisi?

Näin alkuvuodesta uudet tuulet puhaltavat jälleen. Nyt on myös hyvä aika vilkaista puhaltaisiko uudet tuulet myös hiuksiisi.

10.2.2023

Moni saattaa puntaroida mielessään, ettei haluaisi vaihtaa tuttua ja turvallista hiusmallia vaikeahoitoiseen uusiempien trendien mukaiseen leikkaukseen tai joutua jatkuvaan värjäyskierteeseen. Ymmärrettävästi nämä asiat huolettavat, mutta uusi ja erilainen ei tarvitse olla vaikeahoitoinen.

Me tälläämöläiset autamme mielellämme sinua löytämään oman tyylisi ja leikkauksen, joka korostaa parhaita piirteitäsi ja tyylin, josta itsekin pidät. Vuodenaika vaikuttaa hiuksiisi myös, joten sekin tulisi huomioida suunnitellessa uutta väriä, leikkausta ja hiustenhoidollisia toimenpiteitä.

Se väri, joka kesällä imarteli päivettynyttä ihoasi, voi saada talven kalpean ihon näyttämään entistä kalpeammalta. Oletko tykästynyt tiettyihin väreihin vaatteissasi ja mietit mikä hiusten sävy sopisi yhteen niiden kanssa? Monikaan ei ole varmaan ajatellut, että uudet silmälasitkin voivat riidellä hiusten kanssa sävyineen ja muotoineen.

Meidän tavoitteemme on myös helpottaa hiustenlaittoa kotonasi. Voimme opastaa niiden hiustenhoito- ja muotoilulaitteiden käyttöön, joita sinulla on jo kotonasi tai suositella uusia tapoja laittaa hiuksiasi. Neuvomme miten saat kiharat pysymään paremmin, miten lättänistä hiuksista saa kuohkeat ja miten pärjätä pyörteiden kanssa. Nämä haasteet voivat viedä viimeisetkin innostuksen rippeet hiustenlaittoon. Meidän tehtävämme on auttaa sinua luomaan toimiva ja kestävä kampaus helposti kotonasi.

Jo pelkkä leikkaus voi auttaa, mutta joskus vastaus löytyy muotoilutuotteesta tai kihartimesta. Kihartimen ei suinkaan tarvitse olla pelottava asia, jota et halua hiustesi lähelle viedä, murehtien että se vahingoittaa hiustasi lopullisesti. Ammattitaitoisella opastuksella ja sopivalla lämpösuojauksella saat kotilaitteellasi kauniin muotoilun, joka kohottaa hiustesi lisäksi myös mieltäsi.

Me olemme kauneudenhoitoalan ammattilaisia ja nautimme siitä, että voimme auttaa sinua olemaan se paras versio itsestäsi. Haluaisitko sinä sukeltaa kevääseen itsevarmuutta uhkuen, uudella ihanalla hiustyylilläsi, joka on sinua varten suunniteltu ja toteutettu?