Parturipalvelut

16.3.2023

Parturityö on lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen koneella ja/tai saksityöllä sisältäen hiusten pesun. Suosittelemme tämän palvelun yhteyteen hiuspohjaa kuorivaa shampoopesua.

Mallinmuutosleikkaus sopii jo vähän pidemmäksi kasvaneille hiuksille, jotka leikataan lyhyeksi koneella ja/tai saksityöllä. Sisältää hiustenpesun. Suosittelemme tämän palvelun yhteyteen hiuspohjaa kuorivaa shampoopesua.

Koneleikkaus / sivut / niskapalvelu on hiustenleikkaus koneella sisältäen joko koko pään tai sivut ja niskan. Ei saksityötä. Ei sisällä hiustenpesua. Suosittelemme puhtailla hiuksilla saapumista palveluun.

Parranmuotoilu sisältää parran muotoilun, siistimisen sekä viimeistelyn koneella. Halutessanne parranajon veitsellä varaattehan aikanne suoraan liikkeestä. Amerikkalainen veitsellä tehtävä parranajo on saatavilla vain Linnanmaan toimipaikassa.