Hemmotteluhetki 90 min

28.7.2023

Hemmotteluhetki sisältää Vadelma-Glow -kasvohoidon sekä käsien kuorinnan ja hieronnan.

 

Vadelma-Glow -kasvohoito

Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille ja kosteusköyhän ihon virkistämiseen. Vadelman B-vitamiinit edistävät ihon kosteudensitomiskykyä ja lisäävät ihon kimmoisaa täyteläisyyttä. Kaksoiskuorinta uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti tehden ihosta kimmoisan ja tasaisen näköisen. Hoito on kalpean ja samean ihon pelastus. Kerroksittain iholle suihkutettava kasvovesi, raikkaat kosteuttavat hoitotuotteet ja virkistävä geeli- naamio herättelevät väsyneen ihon ja sitovat ihoon kuorinnan jälkeen runsaasti kosteutta. Ihosta tulee täyteläisen kosteutettu, heleä ja kauniin raikas. Palveluun voi valita ultraääni- tai timanttihionnan lisäksi.

Hoitoaikaan sisältyy myös ihoanalyysi ja kotihoitosuositus.