Premium Summer Blonde -palvelupaketti

28.7.2023

Palvelupakettimme sisältää vaalennuksen ammattilaisen valitsemalla tekniikalla, Wellaplex-käsittelyn, muotoiluleikkauksen, Wellaplex-kotihoitotuotteen sekä Wellan Color Fresh- sävytenaamion kotiin ylläpitämään haluttua sävyä.

Palvelu on sinulle, joka haluat hiuksiisi monivivahteisen tai raidoitetun lopputuloksen. Kouluttaudumme jatkuvasti uusimpiin raidoitus- ja värjäystekniikoihin ja valitsemme jokaiselle asiakkaalle sopivimman tekniikan lähtötilanteen sekä halutun lopputuloksen mukaan hiusta ja hiuspohjaa kunnioittaen. Palvelu sisältää myös raitojen sävytyksen. Konsultoimme jokaisen värjäykseen saapuvan asiakkaan huolellisesti, taataksemme onnistuneen palvelukokonaisuuden.

Käytössämme on Wellan laadukkaat värjäystuotteet ja laajasta tuotevalikoimastamme valitsemme juuri sinulle sopivat tuotteet kotihoidon tueksi. Muistathan valita palvelun oikean hiuksen mitan mukaan. Mikäli olet epävarma hiustesi mitasta, tai oikeasta palvelusta, autamme mielellämme sinua valitsemaan oikean ajan puhelimitse.

S-etuhinta 214 – 256€, ilman S-etukorttia 236,80-280,80€.