Kevätkiharoita ja trendejä!

12.4.2022

Huhtikuu ja kevät. Ihan mieletöntä, kuinka aika onkin mennyt nopeasti! Kevät tuo mukanaan aina vähän jotain uutta, niin myös meillekin. Olemme viimeisen kuukauden aikana kouluttautuneet jokaisessa toimipaikassamme uuteen Wellan ShineFinity -värisarjaan ja olemme olleet tästä uutuudesta todella innoissamme. Sarjan värit eivät vaalenna hiuksen omaa pohjaa ollenkaan, joten väri ei nosta edes haalistuessaan ei-toivottuja lämpimiä vivahteita hiuksessa esiin. Kevään trendeissä näkyy nyt raikkaat ja kuulaat sävyt, joiden tekemiseen tämä uutuus sopii loistavasti. Väri antaa myös mielettömän kiillon, jolloin sävyt pääsevät elämään vielä kauniimmin hiusten liikkuessa. Aika makea uutuus tähän kauteen!

Värjäystekniikoissa erilaiset palkkivärjäykset ovat nyt kovasti suosiossa ja ne ovatkin kiva tapa tuoda kasvojen lähelle lisää valoa. Erilaisilla palkeilla saadaan myös helposti muunneltavuutta, kun pelkästään jakausta siirtämällä saadaan väri näyttämään täysin erilaiselta.

Kevät ja lähestyvä kesä on selkeästi juhlasesonkia ja on ollut mukava huomata, että kampauksien painopiste on alkanut nousta hieman ylemmäs. Kampaukset ovat edelleen hyvin rentoja ja niskaan painottuva kampaus pysyy edelleen suosiossa, mutta tänä keväänä trendikkäin kampaus nousee kunnolla ylös.

Kihara saa nyt olla rehellinen kihara ja uutuutena meidänkin hyllyymme saapui GHD Thin Wand -puikkokiharrin, jolla saa todella nopeasti tehtyä sähäkät kesäkiharat, ja jotka kestävät takuulla - vaikka juhlat jatkuisivat aamuun asti. Tähän kannattaa tutustua!